FRIESLAND

Family Camp in Fryslân

Voor het eerst houden we dit jaar ook een Family Camp in Friesland: van 30 juli 2022 tot en met 5 augustus 2022 op camping Sudersé in Workum. We hebben plaats voor circa tien gezinnen, samen komen we met 20 gezinnen bij elkaar.

De opzet is in grote lijnen gelijk aan de weken die al jarenlang eens in de zomer bij Jeugd met een Opdracht op Heidebeek (Heerde) worden gehouden. Je komt met je tent(en), caravan of camper en geeft je over aan ochtenden met aanbidding, onderwijs en reflectie in kleine groepen, laat de kinderen/tieners naar hun eigen programma’s gaan, doet ’s middags wat niets of wat leuks met je gezin.

Laat je verrassen in Workum en (de andere stadjes, en dorpen, in) Súdwest-Fryslân. Ze bieden in de zomertijd allerlei onderhoudende, bezienswaardige, ontspannen en leerzame attracties om gedurende de (vrije) middagen te bezoeken. Vanaf de camping kun je lopend naar het strand, op de fiets ben je zo in de stad en op een kwartier rijden met de auto zit je in de bossen van Gaasterland. ( Klik hier voor nog meer tips)

Er is vandaag de dag ongelooflijk veel wat – terecht of ten onrechte – onze aandacht opeist. Daarbij wil aandacht voor het gezin er gemakkelijk bij inschieten. Tijdens deze week hopen we het vizier van de deelnemers weer scherp te stellen. Goede gezinnen zijn een getuigenis in deze tijd. Aan opgroeiende kinderen bieden ze een veilige omgeving die de basis is voor een productief leven. In feite zijn gezonde gezinnen de basis voor gezonde samenlevingen. Het thema voor Friesland is ‘Gods Original Design’. Gerard van Houwelingen komt deze week spreken.

We zien er naar uit jullie te ontmoeten in het mooie Friesland!

Fedde & Julia Ypma
Thijs & Klaske Jellema
Mark & Ellen Haagsma
Theo & Janneke Rehorst